Om ØV

 

Østjysk Vinforsyning blev stiftet i 1976 af Knud Kjellerup. Oprindeligt var navnet ment lidt humoristisk, i det det skulle minde om en dengang kendt Østjysk musikgruppe. Det skulle dog snart vise sig, at det der startede som en sjov idé, hurtigt blev til en bæredygtig platform.

Lige fra den første dag byggede ideen på at bibringe de vininteresserede danskere en række helt unikke oplevelser. Kvaliteten har altid været i højsædet. Lige fra den spæde start i en garage på landet til den nuværende moderne virksomhed på Navervej i Hinnerup.
 
I begyndelsen af 2000 tallet ønskede Knud i stadig højere grad at hellige sig produktionen af vin i Bourgogne. I 2005 overtog undertegnede, der har mere end 25 års erfaring i vinbranchen, således virksomheden.
 
Østjysk Vinforsyning arbejder målrettet med kvalitetsvine. Vi sætter overliggeren meget højt i vor konstante søgen efter vine, der udtrykker personlighed og typicitet, og som frembringes af vinmagere, der lægger så megen sjæl i deres kunst, at det for os andre er en oplevelse at nyde deres værk.
 
Sortimentet, der er et af de største i den danske vinbranche, indeholder vine fra alle betydende vinlande. Vi har gennem alle årene holdt en tæt kontakt til vore mange producenter og markedet i øvrigt.
 
Kunderne findes indenfor segmenterne Hoteller & Restauranter, erhvervsvirksomheder samt vinhandlere. I den sidstnævnte gruppe samarbejder vi meget tæt med den landsdækkende VINOBLE kæde.
 
Vi driver virksomheden ud fra en række sunde principper om personlig service, partnerskab og professionel rådgivning. Vore kunder og forbrugere ønsker en vinøs oplevelse, men på konkurrencedygtige vilkår. Derfor spiller effektivitet og logistik også en stor rolle.
 
I en moderne vinhandel er det helt afgørende, at finde den rigtige vin og levere den hurtigt og billigt. Kun derved tilfører vi den værdi, som millioner af vin - og livs – nydere har værdsat, i de mere end 30 år vi har været med til at præge den danske smag.
 
Velkommen i vort spændende univers.